maandag 8 november 2010

Review Bestelling E.L.F.

Ik had laatst een berchtje geplaatst dat mijn bestelling van ELF was binnen gekomen, hier een review:

Eerst de Lipgloss met twee kanten:
Hij ziet er mooi uit op je lippen, en je kunt hem ook makkelijk aanbrengen, de roze kant heeft geen geur, en de witte kant ruikt naar mint. De kleuren zijn mooi, maar je lippen worden er niet echt voller van zoals ze zeiden op de website.

De lipgloss om van te snoepen:

Het blikje is handig om open te maken, je moet het schuiven, hij ruikt heerlijk, en hij smaakt ook zo, het is een beetje meloen/suikerspin achtig, ik ben er echt heeeel blij mee, en ik heb hem ook elke dag bij me! Alleen vraag ik me af hoe het gaat als ie bijna op is, omdat je het niet echt makkelijk op je vinger/lippen kunt smeren.

De Waterproof/regular duo mascara:

Hij maakt je wimpers mooi vol, en het is makkelijk aan te brengen, het is ook in waterproof, en de eerste dag dat ik hem op had regende het, gelijk getest dus, en hij deed het goed! Geen wasbeer effect, :) Alleen lijkt het in het begin alsof je mooie wimpers hebt, maar na 5 minuten zakken je wimpers, je moet er dus wel een andere goede mascara aan toevoegen. ( erna aanbrengen). 

De kwast om eyeliner/oogpotlood te vervagen:

Hij doet zijn werk goed, en het kwastje is lekker zacht, je kunt er ook oogschaduw mee vervagen. Alleen haalt ie soms echt alles weg, dan heb je dus geen eyeliner/oogpotlood meer op, dat is een nadeel. Je moet dus niet te hard drukken, en zeker niet meer dan 2 keer over je eyeliner/oogpotlood heen gaan.

De rouge:

Hij is erg mooi, en je hebt gelijk veel poeder op de kwast, hij is alleen heel licht, dus je moet wel veel opdoen. Hij vervaagt ook in de loop van de dag, dus dat is jammer... Verder ben ik heel tevreden.

Een foto van alle dingen die in mijn toilettas zaten:

Nu de producten die ik al had gefotografeerd maar nog niet gereviewd:

Het basic brown paket:






Het is een handig pakket, je kunt met de drie oogschaduws ook smokey eyes maken, en er zitten ook kwastjes bij om alles een beetje uit te vegen. Ook zitten er nepwimpers bij, die erg natuurlijk zijn, je kunt ze ook vaker dan 1 keer gebruiken, en ook zonder lijm gebruiken. Ze zijn alleen wel erg lang.. Ook zit er een puntenslijper bij, waarmee je al je potloden weer scherp kunt krijgen, hij werkt goed. Het wenkbrauwkammetje dat er ook bij zit is gewoon handig, dat kun je niet echt reviewen, omdat het eigenlijk altijd wel goed is. :)

De foundation:

Ik had precies de goede kleur besteld, dus daar was ik wel blij mee. Alleen over de foundation ben ik niet echt enthousiast, hij glimt echt heel erg, dus het lijkt net of je huid heel vet is, en hij dekt ook niet goed. Geen goede keus dus, nouja, hij was toch maar 1 euro, en als je er poeder overheen doet, dekt hij wel goed, en glimt ie ook niet meer. Ik gebruik gewoon poeder van de action, 0.79 cent, dus dat moet ook lukken met een andere poeder :P

De Bronzer:

Hij is makkelijk op te doen, maar je moet hem wel heel goed uitsmeren, anders lijkt het net alsof je oogschaduw op hebt. Er zitten kleine glittertjes in, en dat maakt je huid mooi. Ik denk dat het vooral handig is voor de wat extremere make-up omdat hij toch wel heel erg glittert en glamt.

De nagellak:
Tjaa, ik ben er wel blij mee, maar hij is heeeeeel anders dan op de site, de kleur heet champagne, en dat is ie dus niet. Dit is namelijk de foto van de site:

Heeel anders dus! De kleur is gelukkig wel mooi, maar niet wat ik verwachtte dus. Je moet er wel twee laagjes overheen doen, anders dekt ie niet zo goed. Voorderest ben ik tevreden over de nagellak!

Het sugarkiss mini pedicure setje:

Ik vind het een heel leuk setje, alleen zijn de tenenspreiders een beetje wijd, ik heb kleine voeten, mt 38, en mijn tenen gingen nogal zeer doen. De nagellakjes dekken goed! Met twee laagjes wel beter, maar het kan ook met 1 laagje.  Heel tevreden dus!

De vijl waarvan je nagels gaan glimmen:
Deze voldoet niet aan de afspraak, je nagels gaan er niet van glimmen, en er komen telkens glitters los bij het vijlen. Je nagels worden er wel zacht van, dat dan weer wel. 

De poederdonsjes:
Hierover kun je niet echt reviewen, dus ik houd het kort, ik vind ze gewoon goed, en de poeder komt mooi egaal op je huid.  Kortom, helemaal goed dus!

De oogschaduw mokka:


Zoals je kunt zien op de foto zit het een beetje in een raar doosje, het kwam ook niet aan in een palletje ofzo, nee, in een raar plastic dingentje. Dit vond ik een beetje goedkoop gedaan. De oogschaduw zelf is erg mooi, hij is precies zoals op de site, en ook makkelijk op te doen. Je kunt hem ook met je vingers aanbrengen. Hij zit in een ijzeren dingentje vast, dus kun je hem ook in een palette doen. Dat is wel weer handig.

Dat was het! Hebben jullie al iets besteld bij ELF? En was de review goed?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Die kwast, heet een verpoetspenseel, ik doe de opleiding make -up artist (allround visagist) en die kwast gebruik je om kleuren in elkaar te verpoetsen, en de randjes/strakke lijntjes weg te poetsen/vervagen. Daarom gaat je eyeshadow er dus mee weg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ookee, :)
    goed dat je het even zegt! :P

    BeantwoordenVerwijderen